tag:blogger.com,1999:blog-6087634551032968742.post2118237165537720893..comments2024-02-05T10:33:04.877+01:00Comments on Select food: Somlói galuska - másodszorraSelectfoodhttp://www.blogger.com/profile/16365278577183952541noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-6087634551032968742.post-86726140132015126772013-03-08T11:09:55.110+01:002013-03-08T11:09:55.110+01:00Jó ötletnek tűnik ez a mézes máz a somlóira (és a ...Jó ötletnek tűnik ez a mézes máz a somlóira (és a chococo tortát is biztos megsütöm egyszer)! <br />Bár most húsvétkor sokan leszünk, úgy hogy nincs esélye az olvasztott csokinak még kihűlni se!:-)King-Proteahttps://www.blogger.com/profile/12965019895150828034noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6087634551032968742.post-55565358907028195742013-03-05T22:03:35.314+01:002013-03-05T22:03:35.314+01:00Kedves King-Protea!
Köszönöm szépen a visszajelzé...Kedves King-Protea!<br /><br />Köszönöm szépen a visszajelzésed, igazán jó tudni, hogy sikerült jól átadnom a receptet. <br /><br />Jó ötlet a tejes higítás! ;) A cukorszirupos verzió nálam sem nyerő, de kellett egy alternatíva; cukor+kakaópor általában mindenkinél van otthon. <br /><br />Időközben lett egy harmadik ötletem. A legutóbbi chococotortámhoz mézből, kakaóvajból és kakaóporból készítettem csokimázat. Az pont jó lenne a somlói galuskára is, mert nem szilárdul meg olyan gyorsan, és később sem lesz annyira kemény, mint az olvasztott étcsokoládé. Láttad már? <br />Majd belinkelem ehhez a recepthez is.Selectfoodhttps://www.blogger.com/profile/16365278577183952541noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6087634551032968742.post-7725774501194393652013-03-04T18:55:56.929+01:002013-03-04T18:55:56.929+01:00Nagyon örülök, ennek a jó kis receptnek, engem bát...Nagyon örülök, ennek a jó kis receptnek, engem bátorított az elkészítéshez, már régóta szerettem volna somlóit házilag készíteni, de azt hittem túl macerás. Nagyon jól sikerült, valószínű húsvétkor bevetem a családnak is!:-) <br />Egyedül a cukorszirupos csokiöntet riasztó egy kissé, nem lesz az túl édes a sok cukortól? (Én az olvasztott csokis verziót készítettem, csak egy kis tejjel hígitottam)King-Proteahttps://www.blogger.com/profile/12965019895150828034noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6087634551032968742.post-3906850389494620732013-02-24T13:55:43.425+01:002013-02-24T13:55:43.425+01:00Köszönöm szépen, marisz57, valóban nagyon jól sike...Köszönöm szépen, marisz57, valóban nagyon jól sikerült! <br />Remélem, hogy nem ijesztek el senkit, így részletesen leírni tovább tartott, mint elkészíteni. (a hűtési időt nem számoltam bele) :)Selectfoodhttps://www.blogger.com/profile/16365278577183952541noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6087634551032968742.post-25613228617700038432013-02-17T17:12:33.451+01:002013-02-17T17:12:33.451+01:00Nagyon finom lehetett!
Jó részletesen leírtad, ezz...Nagyon finom lehetett!<br />Jó részletesen leírtad, ezzel lesz akit elijesztesz tőle, és lesz, aki áldani fog, hogy végre egy recept lépésről lépésre, hogy kell igazi somlóit készíteni!marisz57https://www.blogger.com/profile/13621747415690644493noreply@blogger.com