2014-11-17

Sok kicsi 2014

Újra itt a november, a SoSe Közhasznú Alapítvány által pedig újra megszervezésre kerül a karácsonyi jótékonysági nyereményjáték, 15 gasztroblogger (esetenként céges összefogású) és 15 cég gasztronómiával kapcsolatos felajánlásaival.

http://segitsuti.hu/nyeremenyjatek_szabalyzat

Az akció felvezető részében november 16-30. között megismerhetővé válnak a nyeremények: minden nap egy blogger és egy cég programja kerül közzétételre az Alapítvány honlapján részletes leírással, ezek összesítve a Nyeremények menüpontban lesznek áttekinthetőek. A támogatások felajánlása és a sorsjegyek kiválasztása december 1-től december 14-ig lesz lehetséges a Sorsjegyválasztás menüpontban. Minden sorsjegy ára 1000 Ft, és lehetőség/kedv szerint bármennyi megvásárolható. Több sorsjegy váltása esetén tetszőlegesen eldöntheti a Támogató, hogy egy nyereményre vagy több nyeremény között elosztva szeretné-e kipróbálni a szerencséjét.
A gépi véletlenszám-generátor programmal történő sorsolást december 18-án 15 h-tól ejtjük meg ügyvéd jelenlétében, és ezután oldalunkon közzétesszük a nyertesek nevét valamint az általuk megadott településnevet. A nyeremények karácsony után, a felajánlóval való egyeztetés után realizálódnak majd. A céges nyereményeket - ellenkező egyeztetés kivételével - 2015. március 31-ig kérjük átvenni.
Minden egyéb részlet itt megtalálható.

Az idei akció kedvezményezettje a szegedi Egy Ebéd Egy Esély Gyermekétkeztetési Közhasznú Alapítvány, akik Szegeden és környékén igyekeznek ingyenes étkeztetést biztosítani olyan gyermekeknek, akik körülményei nem engedik meg időszakosan, vagy tartósan a megfelelő mennyiségű, vagy minőségű étel rendszeres napi elfogyasztását.
   
A jótékonysági nyereményjáték keretében az elmúlt évekhez hasonlóan idén is főleg élelmiszer tárgyadományokra fordítjuk a támogatási összeget. Az idei támogatottak szegedi rászoruló gyermekek, akik közül jelenleg 50-nek biztosít térítésmentesen naponta meleg ebédet az alapítvány, ezt szeretnénk kibővíteni a kapacitásoktól függően, illetve tartós élelmiszercsomagokból álló segítséget nyújtunk majd Mikulás, karácsony alkalmából a gyermek családjainak, és ha befolyt összeg nagysága engedi, később is.

Örömmel és büszkeséggel tölt el, hogy idén is részt vállalhatok ebből a nemes összefogásból.
A két évvel ezelőtti portugál italválogatás és a tavalyi magyar sajtcsomag után az idei felajánlásom újra portugál: a Serra da Estrela régió legjavából összeállított gasztrocsomag kb. 30.000 Ft értékben, ami tartalmazza a kedvenc lágy juh- és kecskesajtjaimat is. Ez a sajtféleség azonban nem csak az én kedvencem, hanem a világ legjobb sajtjai között tartják nyilván.A gondosan válogatott csomag tartalma:
a pontosított csomagtartalom itt található!

  • 1 kg prémium kategóriájú kézműves lágy juhsajt - Queijo Artesanal Premium - Seia
  • 1 kg érlelt lágy juhsajt - Queijo de Ovelha Curado Amanteigado - Seia
  • 1 db (600 g) lágy kecskesajt - Queijo de Cabra - Seia
  • 500 g eukaliptuszméz - Mel de Eucalipto
  • 500 g rozmaringméz - Mel de Rosmaninho
  • 500 g csarabméz - Mel de Urze
  • 1 palack Cabriz vörösbor - Vinho Tinto Quinta de Cabriz
  • 1 üveg (250 ml) vörösborecet - Vinagre Vinho Tinto
  • 1 üveg (240 g) sárgadinnyelekvár - Doce de Melão
  • 1 üveg (90 g) muskotályzselé - Geleia de Moscatel
Jó hír, hogy a nyeremény nem helyhez kötött, sőt mi több, nem is kizárólag Magyarországhoz, ezért akár a határon túlról** is lehet rá sorsjegy(ek)et váltani!
Mindez úgy lehetséges, hogy a felsorolt termékeket már megvásároltam a Delícias da Estrela portugáliai webáruházban, de még nem kértem a kiszállítását. Egyenesen a majdani nyertes által megadott címre fog megérkezni, és nagy valószínűséggel már karácsony előtt - amennyiben időben sikerül címet egyeztetnünk.

Ha tetszik a csomag, kedves Olvasók, ne habozzatok december 1. és 14-e között sorsjegye(ke)t váltani rá, hadd menjen most is sokra a sok kicsi!

Frissítés! 2014.12.01.
A mai nap folyamán a Delícias da Estrela webáruház sajnos olyan viselkedésmódot tanúsított, ami semmi esetre sem eltűrhető és ami miatt sajnos nem tudom vállalni a beharangozott európai kiszállítást, csak a magyarországit. A nyeremény összetétele csak némiképpen változik - Delícias da Estrela márkájú termék biztosan nem lesz benne - viszot igyekszem magam az ígéretemhez tartani, és azonos minőségű és értékű termékeket beszerezni - csupán máshonnan.

A felajánlásban megnevezett termékek már kifizetésre kerültek a Delicias da Estrela webáruház részére - de mint ahogy írtam - nem kértem a kiszállítást egyelőre. Mielőtt vásároltam volna tőlük, egyeztettem velük a részleteket, majd saját részre is rendeltem néhány terméket. Szerettem volna azokat itt is bemutatni, de annak ellenére, hogy a honlapjukon 24-72 órán belüli európai kiszállítást ígérnek, a mi megrendelésünk már 168 órára rúgott. A férjem panaszos levelére arrogáns módon reagáltak, kérés nélkül egyszerűen visszamondták a kifizetett felajánlásomat, és mindennek a tetejébe még le is tiltották IP-címeinket a honlapjukról.


**A szállítás a következő európai országokba lehetséges 1-3 napon belül: Ausztria, Belgium, Bulgária, Ciprus, Csehország, Dánia, Egyesült Királyság, Észtország, Finnország, Franciaország, Görögország, Hollandia, Horvátország, Írország, Lengyelország, Lettország, Litvánia, Luxemburg, Málta, Németország, Olaszország, Portugália, Románia, Spanyolország, Svédország, Szlovákia, Szlovénia

Nincsenek megjegyzések: