2014-12-13

Sok kicsi 2014 (2) - a frissített felajánlásomKedves Olvasók,

mint ahogy az december elsején frissítésre került az előző bejegyzésemben, a november 17-én tett felajánlásomat a sok kicsire, önhibámon kívül megváltoztatni kényszerültem.

Portugál lágy juhsajt - a képen egy 2013-as nemzeti díjnyertes (a kategóriájában)
Mindez a leendő nyertes támogatónak nem jár semmiféle hátránnyal, sőt! A felajánlásomat a Lusimag Kft. saját felajánlásával kiegészítette, egy kb. 10000 Ft értékű csomaggal.Az általam felajánlott portugál termékekből álló nyereménycsomag továbbra is tartalmaz lágy juhsajtokat (1-1 db kb. 600 g/db lágy juhsajtot, érlelt juhsajtot és érlelt kecskesajtot), mézeket, egy üveg bort, továbbá 1 kg portugál kézműves sót; flor de sal-t. A sóvirág az ígért vörösborecetet hivatott helyettesíteni, a 2 üveg lekvárt pedig további 2 üveg mézzel helyettesítem. A mézeket az Igaziolivától sikerült beszereznem, és már át is vettem őket a héten. A szerencsés nyertesre vár egy-egy üveg hangaméz, narancsvirágméz, eukaliptuszméz, vadlevendulaméz és tölgyharmatméz.


Ezeket a portugál mézeket az igazioliva.hu webshopjából szereztem be.

És az extra nyeremény: a Lusimag Kft. felajánlása tartalmaz egy üveg 0,5 l-es alentejói extra szűz olívaolajat, 0,5 kg Torrefacto szemes kávét, és egy-egy általuk forgalmazott halkonzervet. (Ha jól számolom, akkor ez összesen 9 féle.)
A Lusimag Kft. a közeljövőben részletesen bemutatásra kerül majd itt a blogon.

https://www.lusimag.com/hu


Ne feledjétek, hogy még holnap éjfélig (dec. 14.) van lehetőség a sorsjegyek váltására itt, és ezáltal az Egy Ebéd Egy Esély Gyermekétkeztetési Közhasznú Alapítvány támogatására.

Kérlek Benneteket, vegyétek figyelembe, hogy a nyeremény postázását vagy a személyes átadását csakis Magyarország területén tudom vállalni.


Köszönjük szépen az eddigi támogatásokat, és aki még nem tette volna, de szeretne a támogatók - és némi szerencsével a nyertesek - között lenni, ne habozzon: menjen sokra a sok kicsi idén is!
 

Nincsenek megjegyzések: