Select food

My recipes in English

Main dishes
     
      Fish
  • Caper tuna on spits with pumpkin gnocchi sprinkled with truffle olive oil
  • Hungarian bighead carp stew, served with soft cheese pasta with toasted ham

Sweets
  • Portuguese Pastel de Nata - Portuguese Cream Tarts
  • Hungarian dessert somlói galuska (or Hungarian trifle) 

 Cookies
  • Italian Cantuccini
  • Orange-semolina biscuits
  • Walnut-chocolate butter cookies





Print
Főoldal
Feliratkozás: Bejegyzések (Atom)

Oldalak

  • Főoldal
  • Gasztronómiai helyesírás
  • Portugál receptek magyarul
  • My recipes in English
  • Ehető virágok
  • Mérgező növények
  • Vadon termő kedvencek
  • Fűszernövények
  • Hallista több nyelven
  • Az összes VKF! egy helyen
  • Krémek házilag

Rendezvényszervező weboldalam

Rendezvényszervező weboldalam

Magamról

Saját fotó
Selectfood
Közel áll hozzám a portugál konyha, ezért sok portugál recept is megtalálható nálam. A változatos és mértékletes étkezés elkötelezettje vagyok, az ételeket lehetőség szerint bioalapanyagok felhasználásával és egészségesen készítem el. „Mindenevő” vagyok.
Teljes profil megtekintése

ide írhatsz nekem

selectfoodblog@gmail.com


Translate


Blogarchívum

  • ▼  2019 (1)
    • ▼  szeptember (1)
      • Segítsüti 2019. - Extrém csokoládés mogyorókrémes-...
  • ►  2017 (1)
    • ►  szeptember (1)
  • ►  2016 (1)
    • ►  szeptember (1)
  • ►  2015 (3)
    • ►  június (1)
    • ►  február (2)
  • ►  2014 (10)
    • ►  december (3)
    • ►  november (1)
    • ►  augusztus (1)
    • ►  április (1)
    • ►  március (1)
    • ►  február (3)
  • ►  2013 (40)
    • ►  december (1)
    • ►  október (1)
    • ►  szeptember (2)
    • ►  augusztus (6)
    • ►  július (2)
    • ►  június (2)
    • ►  május (1)
    • ►  április (4)
    • ►  március (6)
    • ►  február (6)
    • ►  január (9)
  • ►  2012 (79)
    • ►  december (5)
    • ►  november (5)
    • ►  október (4)
    • ►  szeptember (3)
    • ►  augusztus (7)
    • ►  július (5)
    • ►  június (9)
    • ►  május (8)
    • ►  április (11)
    • ►  március (5)
    • ►  február (9)
    • ►  január (8)
  • ►  2011 (93)
    • ►  december (10)
    • ►  november (11)
    • ►  október (6)
    • ►  szeptember (7)
    • ►  augusztus (5)
    • ►  július (5)
    • ►  június (5)
    • ►  május (5)
    • ►  április (13)
    • ►  március (5)
    • ►  február (9)
    • ►  január (12)
  • ►  2010 (138)
    • ►  december (17)
    • ►  november (15)
    • ►  október (10)
    • ►  szeptember (7)
    • ►  augusztus (9)
    • ►  július (9)
    • ►  június (9)
    • ►  május (9)
    • ►  április (13)
    • ►  március (12)
    • ►  február (14)
    • ►  január (14)
  • ►  2009 (107)
    • ►  december (12)
    • ►  november (13)
    • ►  október (11)
    • ►  szeptember (16)
    • ►  augusztus (4)
    • ►  július (7)
    • ►  június (9)
    • ►  május (8)
    • ►  április (6)
    • ►  március (7)
    • ►  február (4)
    • ►  január (10)

Legutóbb újrakészült recept a blogról

Legutóbb újrakészült recept a blogról
Arroz de Pato (Rizses kacsahús - portugál étel)

Keresés ebben a blogban


Hozzávalók

alga (3) alma (29) ananász (2) aranydurbincs (7) articsóka (1) aszalt gyümölcs (26) balzsamecet (9) banán (6) barack (6) bárány (10) birsalma (3) bodza (2) bodzavirág (1) bor (37) borecet (9) borsó (5) brokkoli (3) busa (2) búzadara (2) cékla (6) citromfű (7) citrus (59) cukkini (10) curryfű (1) csalán (2) cseresznye (1) csicseriborsó (2) csiga (2) csirke (2) csoki (43) csonthéjas gyümölcs (34) datolya (7) dió (25) eper (9) éti csiga (1) fahéj (2) földimandulaliszt (2) füge (5) garnéla (2) gesztenye (8) ginseng (1) gomba (13) gyömbér (19) gyöngyös (1) gyümölcs (46) hal (76) hering (1) hús (86) ibolya (2) juharszirup (1) juhtúró (1) kacsa (7) kagyló (2) kakaó (16) kakaóvaj (5) kakas (9) kaliforniai paprika (1) káposzta (4) kapribogyó (1) karfiol (3) kávé (3) kecske (1) kecskesajt (5) kecsketej (3) kecsketúró (4) kefír (3) keksz (18) kelbimbó (1) keszeg (1) kókusz (11) komló (6) körte (4) kukorica (1) kukoricaliszt (1) kuszkusz (2) lazac (10) lekvár (9) lencse (5) liba (5) lime (6) máj (2) mák (12) málna (3) mandula (14) mangó (5) mángold (2) maniókaliszt (1) marcipán (4) marha (9) márna (1) mascarpone (18) Matcha (6) medvehagyma (25) meggy (11) menta (8) méz (50) mogyoró (9) natúr joghurt (13) nyúl (16) olajbogyó (4) padlizsán (4) pak choi (3) pálinka (2) pálmacukor (2) parmezán (3) pescada (1) pesto (3) pezsgő (1) pisztácia (6) pisztráng (2) puding (7) pulyka (10) ribizli (2) ricotta (6) rizs (18) rum (1) sertés (14) sherry (1) sóska (1) sör (6) spárga (4) spenót (16) sügér (1) süllő (3) sütőtök (20) szamóca (2) szardínia (4) szárnyas (38) szilva (14) szójaszósz (8) szőlő (2) tápióka (1) tejszín (11) tenger gyümölcsei (16) tintahal (2) tintahalszósz (1) tonhal (13) tök (4) tőkehal (21) tökmagliszt (1) túró (3) tyúk (2) tyúkhúr (1) vad (10) vadon termő (4) vanília (25) virág (23) Xukor (4) zabpehely (1) zöldbab (3) zöldség (39)

.

.

Ételfajták, elkészítési módok

ActiFry (8) alapanyagok - alapreceptek (27) aprósütemény (4) befőzés (2) brûlée (2) búzalisztmentes desszert (14) cheesecake (5) cukormentes desszert (18) cupcake (1) csőben sült (87) desszert (117) diéta (6) egyszerű (269) egytálétel (42) előétel (43) fagyi (12) fagylaltgép (3) főétel (180) főzelék (5) grill (8) gyors (179) házilag készült (20) húsmentes (16) időigényes (43) ital (3) kenyér/péksütemény (35) köret (15) leves (27) mártás (31) nyers (1) pácolt (14) pasta (26) pesto (3) pizza (3) puding (7) quiche (1) reggelire/uzsonnára (15) rétes (3) rizs (18) saláta (10) salátaöntet (2) snack (2) sós (14) soufflé (3) sütés nélkül (3) tartósítószermentes (1) variációk házi májkrémre (1) vegetáriánus (14)

Más konyhák és alkalmak

angol konyha (2) arab konyha (3) húsvét (4) indiai (6) Italy (31) karácsony (26) keleti konyha (15) magyar konyha (22) portugál konyha (54) spanyol konyha (3)

Más

ajánló (35) diéta (6) Dining Guide (12) étteremkritika (7) helyezés (3) Jó tudni (9) más (54) receptverseny (12) utazás (3) videó (1) VKF (12)

Rendszeres olvasók

Heti népszerű bejegyzések

  • Jó tudni az olajok hevítéséről
  • Mascarponés-mogyorókrémes csokoládérolád
  • Egyszerű, cserépedényben sült nyúl
  • Sajtkészítés házilag 1. - az első kecskesajtjaim
  • Ismertető a kecske- és a gidahúsról
  • Csigaragu és az éti csiga előkészítése

Fogyasszunk idénynövényeket!


Tudtad?

Egy közepesen aktív felnőtt embernek nagyjából 2000 kalóriára van szüksége naponta.

Tojáskódok jelentése

Tojáskódok jelentése

Én komposztálok,

Én komposztálok,

szelektálom a hulladékot,

szelektálom a hulladékot,

és előnyben részesítem a környezetkímélő tisztítószereket.

és előnyben részesítem a környezetkímélő tisztítószereket.
ÉS TE?

COPYRIGHT © http://selectfood.hu/ MINDEN JOG FENNTARTVA.

ALL RIGHTS RESERVED. A blogomon található receptjeim, fotóim és írásaim kizárólag az írásos beleegyezésem után, a forrás egyértelmű megjelölése mellett használhatóak fel más oldalakon vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőoldalak, ahol a bejegyzések csak részben kerülnek közlésre, a folytatás a blogomra kattintva olvasható. 2009-2020



Üzemeltető: Blogger.