2012-08-16

Megkóstolhatjátok a blogom! - a Vénusz-Dining Guide Blogkóstolón


A Dining Guide harmadszorra is megrendezi a Blogkóstolót! Ezúttal az első hazai Street Food Show keretein belül, Budapesten a Hold utcai Vásárcsarnokban. Az időpont szeptember 7-9. és a belépés ingyenes lesz!

Az előző évekhez képest az idei blogkóstolón egy kicsit más lesz a felállás. A Dining Guide megemelte a tétet és ezúttal 15 gasztroboggert kért fel a részvételre. Közülü(n)k 11 újonc, és 4 már tapasztalattal rendelkező blogger.
Nagy örömömre a szerencsés kiválasztottak között vagyok én is! A Blogkóstolóra szeptember 8-9-én kerül sor. Hármas csapatokban fogunk megjelenni, fejenként egy-egy fogással, de komplett menüt alkotva. Ezeket külön-külön, és menüben is meg lehet majd kóstolni. Az egyes fogások ára 500 Ft lesz, menübe rendezve pedig 1200 Ft.

Én rögtön az eseményt nyitó csapatba kerültem, így tőlem szeptember 8-án 12-14.30 között kóstolhattok.
Az ételeket tekintve haboztam egy kicsit, hogy melyik rám jellemző ételt készítsem el Nektek. Legyen-e selectfoodos (úgy mint egészséges / halas / valamilyen nem megszokott húsos / vadon termő / virágos étel) vagy inkább a blogomra ugyancsak nagyon jellemző portugál ételt főzzek-e. Végül a portugál fogás mellett döntöttem. 3 ételajánlatot készítettem a DG számára; egy halas előételt, egy húsos főételt és talán a portugálok leghíresebb desszerjét.
A szervezők választása végül a desszertre esett, így az én blogomból a Pastel de Nata lesz megkóstolható!

A mi csapatunk és menünk a következő lesz:

Kicsi Vú: Petrezselymes, hideg cukkinileves
Food & Wine: Fűszeres mungóbab, marhapofatokánnyal
• Selectfood: Pastel de Nata

Gyertek el minél többen és ízleljétek meg a blogjainkat!


Az Street Food Show további résztvevőiről, részleteiről, érdekességekről a Dining Guide-on rendszeresen tájákozódhattok.


Más: A blog Facebook-oldalán éppen egy nyereményjáték folyik, ahol kiváló minőségű portugál termékekből összeállított csomagocskát lehet nyerni. Láttátok már?

Nincsenek megjegyzések: