2012-04-13

Angyalhajjal bélelt csokoládéfészek, ibolyaszirupos kókuszfagylalttal


Ezt a rendkívül mutatós desszertet se gyorsan, se kevés munkával nem lehet elkészíteni, de néha-néha igazán megéri bevállalni. Bárkit lenyűgözhetünk vele. Kell hozzá némi gyakorlat, és nem is biztos, hogy elsőre tökéletesen fog sikerülni, de ez senkit ne tántorítson el az elkészítéstől.

Különlegessége, hogy a csokoládáfészek 3D-s, és nem formába van kiöntve.

A recept a Dining Guide-on olvasható.

3 megjegyzés:

chriesi írta...

Csúcs vagy! Ibolyaszirupot és kandírozott ibolyát olyan jó lett volna csinálni, de sajnos errefelé nagyon kevés a virág, úgyhogy inkább hagyom őket.

Anazar írta...

Micsoda ízkavalkád!

Selectfood írta...

:D Köszi, Noémi.A sziruphoz ráadásul elég sok szirom kell, kevésből nem érdemes nekiállni.

Anazar, nagyon-nagyon jó kombináció! ;)