2012-02-29

Budapesti Étterem Hét - 2012. tavasz

Idén március 26-tól április 1-ig tart az „Étterem Hét”
Közel 50 felső- és közép kategóriás étteremben vacsorázhatunk 3000 Ft-ért


Az Étterem Hét program keretében egy héten keresztül háromfogásos vacsora menüt fogyaszthat el a vendég budapesti TOP éttermekben, mindenhol egységesen 3000 Ft-os áron, szervízdíjjal együtt. A számos külföldi országban már nagy népszerűségnek örvendő esemény pozitív fogadtatásra talált tavaly hazánkban is: az összesen 31 felső- és középkategóriás éttermekben vacsorázók száma az 5000 főhöz közelített, ezzel az Étterem Hét-re kiadott helyek számának 80%-a betelt. A sikeres programhoz idén 20 további étterem csatlakozott.

Étkezni egy igazán jó minőségű budapesti étteremben általában drága, kivéve a budapesti Étterem Hét ideje alatt. A tavaly résztvevő 31 étteremhez idén 20 további fővárosi étterem csatlakozott, köztük olyan éttermek, mint az Aranyszarvas bisztró, a Bambuszliget japán étterem, Gepárd és Űrhajó Bolyki borbisztró és a Pavillon de Paris francia étterem. A tavalyi program keretében megvalósult magas résztvevői szám jelzi, hogy a budapesti lakosság körében fennáll az igény TOP éttermekben történő étkezésre elérhető áron. A Budapest Marriott Hotel Peppers Mediterranean Grill étterme látván a magas foglalási számokat, utólag csatlakozott a rendezvényhez 2011-ben, idén pedig az étterem adott helyszínt a programindító sajtótájékoztatónak. „Fő célunk, hogy hosszú távon a minőségi vendéglátást helyezzük előtérbe Magyarországon, és sokaknak megadjuk a gasztronómiai élmény örömét – nyilatkozott a célkitűzésekről Kiss Zoltán, a DiningCity.com budapesti munkatársa.”

Az Étterem Hét-re kizárólag a http://www.etteremhet.hu/lang/hu/cities/budapest/restaurants oldalon lehet asztalt foglalni február 29-től egy úgynevezett real time asztalfoglalásokat számláló rendszerrel.
Ez a program pontosan számon tartja azt, hogy az adott éttermekben melyik napra hány szabad hely áll még rendelkezésre a vendégek számára, mivel a résztvevő éttermek előre meghatározzák, hogy a program keretében összesen hány vendéget tudnak fogadni az Étterem Hét menüire. A vendég az étterem és dátum kiválasztása után rövidesen visszaigazolást kap emailben a foglalás sikerességéről. Fontos, hogy telefonos és személyes asztalfoglalás nem elfogadott a program keretében. Tavaly a legnevesebb éttermekben minden fenntartott helyet lefoglaltak az érdeklődők már az első napokban. A helyek korlátozott számban vehetőek igénybe, hiszen a minőségi vendéglátás biztosítása továbbra is fő cél. Éppen ezért érdemes a foglalási időszak elején körültekintően átnézni az éttermek kínálatait, hogy a kulináris élményben minden érdeklődőnek a preferált étteremben legyen része.


Az Étterem Hét programban résztvevő éttermek:
220 éves pinceétterem; Abszint étterem; Aranyszarvas bisztró; ARAZ étterem; Bambuszliget japán étterem; Bohémia bisztró; Café Dorottya; Carne di hall; Centrál Kávéház; Chess étterem; Chelsea étterem; Citadella Panoráma étterem; Clock café & étterem; Fuji japán étterem; Gellért söröző; Gepárd és Űrhajó Bolyki Borbisztró; Haxen Király étterem; Hunyadi étterem; Jardinette étterem; Kaeng Som Tom Yum Thai Étterem; Kaltenberg sörház és étterem; Karma Café; Kárpátia étterem & söröző; Kéhli étterem; Kheiron étterem; Kisbuda Gyöngye Halétterem; Krízia olasz étterem; Lajos Király étterem; Manna Lounge&Étterem; Mezcal Mexikói étterem; Millenium da Pippo étterem; Náncsi néni vendéglője; Olive’s étterem (Radisson Blu Béke Hotel); Pavillon de Paris; Peppers! Mediterranean grill (Marriott Hotel); Premium café és étterem; Princessin (Residence Baron Hotel); Puskás Pancho Sport Pub; Remiz kávéház és söröző; Riso Ristorante & Terrace; Robinson étterem; Rozmaring kertvendéglő; Ruben étterem; Symbol Italian Fusion Restaurant; Spirit étterem; Vak Varjú étterem (Pest); Vak varjú étterem (Buda); Zazu Cafe; Zorbas Taverna; Zsindelyes Étterem és Pálinkaház

Nincsenek megjegyzések: