2014-02-15

Őszi sok kicsi - a nyereményátadás

Emlékeztek még az őszi sok kicsi jótékonysági nyereményakción való részvételemre? A csomagom nyertese decemberben nem tudta átvenni a nyereményét, ezért csúsztattuk az átadást. A lakóhelyeink közti távolság ellenére a személyes átadás mellett döntöttünk, így a tejtermékek mellett némi Pasteis de Belém (ez tejjel készült, míg a Pasteis de Nata tejszínnel) kóstolásra is lehetőség nyílt.



A nyereménycsomag összetételét a nyertessel közös megegyezéssel és az Etyektej herceghalmi üzemében éppen rendelkezésre álló termékekből kissé módosítottuk, így a natúr trappista mellé került egy szép darab érlelt Hegedűs sajt, natúr és különféle ízesítésű gomolyák, túró, vaj, tejföl, natúr és ízesített joghurtok, no és persze a Túró Gyuri és Túró Juci túródesszertek sem maradtak le. Az átadásra tegnapelőtt került sor, és így mutatott a csomag az EtyekTej által felajánlott piknikkosárban:


Hálás köszönetem mindenkinek, aki sorsjegyet váltott a felejánlásomra és ezáltal segítette a 2013-as őszi sok kicsi akciónk eredményességét! Az alapítvány honlapjára időközben az akció mérlege is felkerült.

Még egyszer gratulálok Csillának - a csomag nyertesének -  és szívből remélem, hogy meg vagytok elégedve a csomag tartalmával. Nektek is nagyon köszönöm a részvételt, és nagyon örülök, hogy alkalmunk nyílt a személyes találkozásra. A somlói galuskád egyszerűen tökéletes volt! ;)

Egy kis extra program: a délután folyamán még kiskecskékkel is sétáltunk

Nincsenek megjegyzések: