2015-06-28

Röpke bejelentkezés: 2 recept, 1 videó, 1. születésnap...


Nagyon rövid bejelentkezés néhány szóban és képekben az elmúlt hónapokból.
Hamarosan új konyhám és fotózásra alkalmas helyem lesz, aztán újból megtelik ám étellel és élettel a blog!

http://100fok.reblog.hu/rozmaringos-baranysult-tavaszi-tojassalataval-es-medvehagymaval
Rozmaringos báránysült, tavaszi tojássalátával
A recept a 100 fok blogon jelent meg.
Azokkal, akik kedvet kaptak a bárányhúshoz, szívesen megosztom a beszerzési forrásomat. Én már évek óta egy bakonycsernyei tenyésztőtől, Lénárd Károlyné Évától szerzem be a kiváló minőségű bárány- illetve birkahúsokat. A birkanyája télen-nyáron legelőn van, a téli időszakban a táplálékuk kiegésztéseként a saját termesztésű kukoricából falatoznak, amit vegyszerrel sosem, kizárólag kapával gyomtalanítanak. Nem véletlenül olyan jó minőségű a tőle származó hús!
A tenyésztő mobilszáma: 0630 620 0940

Pikáns fűszeres morzsakabátban sült kecskeborda receptem a Dining Guide-on jelent meg

 

A kecskehúsról írtam már itt.

Aztán tavasszal, egy délelőtt a TV-ben is kipróbáltam magam, ahol egy kicsit (tényleg csak egy kicsit sikerült) a kedvenc virágaimmal bíbelődtem.


Az én pici kislányom pedig csak nő és nő... és máris egyéves lett! Pixie, nagyon szépen köszönjük a Mása-figurát, éppen időben - és egyben! - ideért.

A nagy eseményre banános szuflétortát sütöttem, juharszirupos-karobporos öntettel. Csupa olyan alapanyaggal, amit már ehetne az ünnepelt, de ő még nem igazán értékeli az ilyesmit. :)Végül pedig hadd kérjek elnézést és még egy kis türelmet azoktól, akik ez idő alatt megjegyzéseket hagytak itt a blogon. Igyekszem mindegyiket hamarosan megválaszolni. Addig is köszönöm, hogy továbbra is látogatjátok a blogom és észrevételeket tesztek! 


Nincsenek megjegyzések: