2010-10-19

Retkes uborkasaláta


Ehhez a salátához a kígyóuborkát és a hámozott fekete retket nagyon vékonyan felkarikáztam, kissé besózva félretettem a hűtőbe.
A kevés levet amit engedett, kiöntöttem, majd egy kis medvehagymamézzel, natúr joghuttal, pici almaecettel és egy csipetnyi cayenne-i borssal ízesítettem. Extraként feldobtam pár darab főtt fürjtojással.

Marha steak mellé tálaltam, szerintem jól megy a vörös húsokhoz.

2 megjegyzés:

Edó írta...

Na,hát bekukkantottam hozzád s jól itt ragadtam.Máris csomó mindent akarok tőled elkészíteni s mind azonnal:))Írtó tetszik az oldalad és nagyon szépen fotózol,itt minden nagyon nekem való!De örülök,hogy megtaláltalak:)

selectfood írta...

Köszönöm szépen Edó, nagyon kedves vagy! Én meg annak örülök, hogy elnyerte tetszésedet az oldalam.:-)